Впровадження штучного інтелекту з NIX Solutions

Сьогодні штучний інтелект у всіх на слуху. У той час як одні люди його бояться, інші його намагаються максимально використати собі на користь. І слід зазначити, що останні здобули певного успіху. Штучний інтелект проникає майже в усі сфери, які ви можете собі уявити – починаючи від фінансів, промисловості та медицини до підбору персоналу, розваг і нашої щоденної роботи.

NIX Solutions, NIXsolutions,

І якщо можна сказати, що штучний інтелект поки що тільки досліджує велику кількість різноманітних сфер для його подальшого використання, то в сфері ІТ штучний інтелект вже має міцну точку опори. Як і багато інших команд, NIX Solutions використовує штучний інтелект у створенні власних продуктів для вдосконалення автоматизованих операцій, обслуговування клієнтів і багато іншого.

Ось кілька прикладів реалізації штучного інтелекту:

Використання штучного інтелекту дозволяє автоматизувати відповіді на поширені запитання. Важливо, щоб користувачі отримували відповідь на свої питання якомога скоріше – і це та робота, яку може зробити бот. Він готовий відповісти на запитання незалежно від того, котра зараз година та скільки співробітників зараз в офісі.

Використання пошукових роботів на ресурсі дозволяє оптимізувати індексацію сайту в пошуковій системі та допомагає уникнути збоїв сервера при перевищенні ліміту трафіку.

Звичайно, існує багато способів використання штучного інтелекту в програмуванні. Власне, сам розвиток програмування надав розробникам можливість поступово переходити до більш досконалих засобів написання коду. Згідно з висновками оксфордських вчених, роботу програміста можна «замінити» штучним інтелектом на 48%. Штучний інтелект широко використовується під час розробки продуктів NIX Solutions.